dinadonk

this is dinadonk blog.com

Friday, January 28, 2005

this poem is for you...

Many times in our lives,
we are dropped, crumpled,
and ground into the dirt by the decisions we make
and the circumtances that come our way.
We feel as though we are worthless.
But no matter what has happened
or what will happen,
you will never lose your value.

You are special
Don't ever forget it!

That's why i love you so much...

Thursday, January 27, 2005

nice words

Ambillah waktu untuk berpikir, itu adalah sumber kekuatan.
Ambillah waktu untuk bermain, itu adalah rahasia dari masa muda yang abadi.
Ambillah waktu untuk berdoa, itu adalah sumber ketenangan.
Ambillah waktu untuk belajar, itu adalah sumber kebijaksanaan.
Ambillah waktu untuk mencintai dan dicintai, itu adalah hak istimewa yang diberikan Tuhan.
Ambillah waktu untuk bersahabat, itu adalah jalan menuju kebahagiaan.
Ambillah waktu untuk tertawa, itu adalah musik yang menggetarkan hati.
Ambillah waktu untuk memberi, itu adalah membuat hidup terasa berarti.
Ambillah waktu untuk bekerja, itu adalah nilai keberhasilan.
Ambillah waktu untuk beramal, itu adalah kunci menuju surga.

akhir cerita?

kamis pagi
7.45 am : try to wake up my mood dengan nelp... dengar comment yang 'plak' serasa nampar wajah gue n ingetin where i am... gak mungkin lah nyangkut 'deep' banget. bener juga yang dibilang gue terlalu ge-er...

8:19 am: try to be understand person.... so harder yah!
ada perasaan sih...
ada rasa kangen sih...
ada rasa dekat sih...
ada rasa `nyambung' sih...

8:22 am: must be though person!
finally harus ambil sikap juga.
buat bisa terima...
buat bisa terus bertahan...
buat bisa ngelewatinya...
buat memulai memang berat.
buat bisa melawan waktu
buat bisa membuang rasa
buat bisa punya semangat untuk though!

Wednesday, January 26, 2005

Jhon and Jane case

ada cerita begini..
ada pasangan, sebut aja namanya John dan Jane.. udah lama bersama, no major disputes, they keep the 'honesty, trust, communication' on top of everything, lovey dovey banget deh pokoknya.. satu hari, John pulang kantor dalam keadaan sedikit mabok.. pas dia lagi ngecek mail di kotak surat apartemen, eh ada cewek yg tinggal di apartemen situ juga.. Ngga kenal2 amat sih, ya paling ketemu sekali2, senyum2 aja, namanya juga satu gedung.. ini cewe lagi agak mabuk juga.. trus dia ngajak naik ke kamarnya to have another drink.. Singkat cerita mereka naik dan minum lagi.. Pembicaraan tambah hangat dan tiba2 cewe itu bilang gini, 'i can only have orgasm when someone is watching me masturbating'.. John yang ketawa2 bego gitu lah.. tiba2 ni cewek udah masturbate aja gitu didepannya.. Nothing physical touches between them, malah John tuh nganggep nih cewe aneh.. Dua hari setelah itu John cerita sama Jane tentang kejadian ini.. Besoknya Jane langsung mutusin John..
Pertanyaan gw ..
1. Who's side are you on?
2. Do you consider John cheats?
3. If you do, di fase kapan cheating itu dimulai?

Tuesday, January 25, 2005

life is not ideals as you think

Unhappiness happens, because you don’t get what you expect.
Try hard, but if you still fail, it’s ok, because it’ll change anyway.
Nothing is eternal in this world, but the change itself.
So just do your best, and enjoy the result.

---Life is not always as ideal as you want, but it can be (at least close) if you try harder----


- with How do you heal a broken heart -

stucks in a moment

coz of you
i have a dream...
to smile...
to be happy
you really mean a lot to me...

- me with U2 song -

Life just isn't part 2

Life is about who you love and who you hurt.
It's about who you make happy or unhappy purposely.
It's about keeping or betraying trust. It's about friendship, used as a sanctity or as a weapon. It's about what you say and mean, maybe hurtful, maybe heartening.
It's about starting rumors and contributing to petty gossip.
It's about what judgments you pass and why.
And who your judgments are spread to.
It's about who you've ignored with full control and intention.
It's about jealousy, fear, ignorance, and revenge.
It's about carrying inner hate and love, letting it grow and spreading it.
But most of all, it's about using your life to touch or poison other people's hearts in such a way that could have never occurred alone.
Only you choose the way those hearts are affected, and those choices are what life's all about.

Life just isn't part 1

Life isn't about keeping score.
It's not about how many friends you have Or how accepted you are.
Not about if you have plans this weekend or if you're alone.
It isn't about who you're dating, who you used to date, how many people you've dated, or if you haven't been with anyone at all.
It isn't about who you have kissed, It isn't about who your family is or how much money they have Or what kind of car you drive.
Or where you are sent to school. It's not about how beautiful or ugly you are.
Or what clothes you wear, what shoes you have on, Or what kind of music you listen to.
It's not about if your hair is blonde, red, black, or brown, Or if your skin is too light or too dark. Not about what grades you get how smart you are, how smart everybody else thinks you are, or how smart standardized tests say you are.
It's not about what clubs you're in or how good you are at "your" sport.
It's not about representing your whole being on a piece of paper and seeing who will "accept the written you."

- with KD- Yang Ku Mau-

Monday, January 24, 2005

accidentally in love

catatan yang tercecer last week:

kalo aku kangen. dia kangen juga nggak ya?
kalo aku kangen suaranya. dia juga gitu gak ya?
kalo aku pingin ketemu. dia juga pingin ketemu gak ya?
kalo aku ingin sms dia. dia juga sama gak ya?

kalo semua cuma aku yang kangen
aku yang pengen
tapi dia nggak...
biar sajalah... karena seharusnya emang seperti ini terjadinya.
harus bisa nikmatin sendiri.
karena semua ini terjadi dengan sendirinya....
nggak akan pernah berakhir...
karena aku nggak mau mikirin endingnya apaan..biar aja mengalir... karena memang harus mengalir.